Vilhelmina
Friss
Tovább növelné a kormány a fogyatékossággal élők foglalkoztatását // Átadták a kúttói parkerdőt Kispesten // A szocialisták a helyi igények szerint osztanák el az uniós forrásokat // Tudományok Fővárosa szombaton az ELTÉ-n // Félmilliárddal támogatta a karcagi kukoricamalom építését a kormány // Tudásközpontot hoznak létre Ózdon a kohászat jövőjéért //

Ismét láthatók az idei év legjobb fotói

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Hippokratész őszödi beszéde
Mély tisztelettel kérek elnézést a jobb kontextusra érdemes görög orvostól, hogy pár mondat erejéig holmi Gyurcsánnyal kapcsolatos dologban szóba merészkedem Őt hozni.
Galló Béla
Családban marad!
Aszalás, eszelősen
Őszi otthoni kísérlet: aszalás eszelősen.
Máthé Zsuzsa
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Hollómese
Mindenki ismeri La Fontaine meséjét, melyben a róka kiravaszkodja a holló csőréből a sajtot. Ha az ifjabbak közül valaki mégsem, akkor sürgősen pótolja. Alapsztori.
Galló Béla
Alaptörvény blog
Valóban börtönbe kerülhet-e Boris Johnson?
Brit jogászok korábban arra hívták fel a figyelmet, hogy az Egyesült Királyság EU-ból való kilépéséről szóló népszavazás nem kötelező érvényű, nincsen jogi kötőereje.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A szeretet követei
Európa nyugati fele egy olyan posztkeresztény, posztnemzeti, posztnemi, poszttörténelmi korszakba lépett, amely ugyanúgy az identitások újraértelmezésére tesz kísérletet, mint a kommunizmus.
Schmidt Mária
Élő Bolygó Blog
Több ezer milliárd dollárból ellenállóbbá tehető a Föld a klímaváltozással szemben
A következő tíz évben 1800 milliárd dollárt (541 ezer milliárd forintot) kellene ráfordítani világszerte azokra a stratégiákra, amelyek lehetővé tennék, hogy a bolygó alkalmazkodjon a klímaváltozáshoz – mutatott rá jelentésében egy globális bizottság.
Látószög - Schmidt Mária blogja
John Locke és az új intolerancia
A tolerancia túlságosan is becses jószág, semhogy lemondhatnánk róla csak azért, mert egyesek elő akarják írni, mit mondhatunk és hogyan gondolkodhatunk.
Frank Füredi
Élő Bolygó Blog
Elkészült a Felső-Tisza hulladék-mentesítési beruházása
Nyolc-tíz tonna hulladéktól mentesítették augusztusban a Felső-Tisza egy szakaszát.

Ridikül