Karácsonyozzon Harry Potter varázslatos világában!

 

Az Universal Studios sokak álmát valósította meg.

Novembertől látogatható Roxmorts képzeletbeli kis falucskája (eredeti, angol neve Hogsmeade), amely a Harry Potter-filmekben Nagy-Britannia egyetlen kizárólag varázslók lakta települése.

Az ünnepekre a Universal Studiosban a kis falu téli csodaországgá alakul, karácsonyi hangulattal, dekorációkkal és portékákkal. És persze nem hiányozhat a forró vajsör sem, amit a látogatók megkóstolhatnak – írja a Mashable. 

A mesés faluban a látogatók megtekinthetik a fényárban pompázó Roxfort épületét, miközben a Harry Potter-filmekből ismert dalok csendültek fel, de daloló szellemekkel is lehet majd találkozni.

It’s an all-new Holidays at @unistudios! Friday – Jan. 7, experience Christmas in The Wizarding World of Harry Potter. Hogsmeade is decked out for the season, featuring a holiday spectacle with dazzling lights and music cast against the majestic backdrop of Hogwarts castle. Catch the Holiday Frog Choir, as Hogwarts students are accompanied by the smooth bass rumbles of their giant throaty frogs. The Grinch, Max, and all of Who-ville return for the greatest Grinchmas celebration ever. And don’t forget those mischievous Minions! Snap a selfie! They make the perfect partners for your holiday card. Thanks to Eyewitness @themeparkconnect for passing on this Universal Studios photo. Share your holiday adventures with #abc7holiday!

ABC7 Southern California (@abc7la) által megosztott bejegyzés,

A látogatókat ezen kívül a Roxforti Békakórus előadása várja majd, akik karácsnyi dalokkal készülnek.

A parkban nem csak vajsört, de finom ételeket is lehet fogyasztani.

A helyszínen a roxforti házak, illetve a Roxfort Expressz kicsinyített emléktárgyait, valamint vonat- és jegyreplikákat is meg lehet venni, de a Griffendél kviddicsruháit, vagy épp Piton professzor öltözetének másolatát is beszerezhetik a látogatók.