Aktuális

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trump is fogadja

Harminc éve gyógyít mindent késeivel a tajvani orvos

Angelina Hsiao tajvani orvos, a Késterápia ősi művészete nevű oktatási központ vezetője nyújtógyakorlatot végez páciensével egy gyógykezelés előtt Tajpejben 2018. április 17-én (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
A terápás módszert buddhista szerzetesek fejlesztették ki Kínában mintegy két évezrede, majd később Japánban is elterjedt (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
Hsiao harminc éve sajátította el a módszert egy tajvani gyógyítótól, és az elmúlt három évtizedben 36 gyógyászati központot létesített Tajvanon, és további 82 praxist Kínában, Japánban, Malajziában, Indiában, Franciaországban és Németországban (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
A természetgyógyászatot a spritualitással ötvöző kezeléshez Hsiao két, tompára köszörült élű bárdot használ az emberi test egymást kiegészítő jin-jang energiáinak harmonizálásához az akupunktúrához hasonlóan, amely szintén a test energiaáramlását biztosító energiacsatornák (meridiánok) természetes állapotának helyreállítására irányul (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
Állapotfelmérő űrlapot tölt ki egy páciens az első kezelése előtt. Hsiao célja kieszközölni a tajvani kormánytól, hogy a késes terápiát alternatív gyógymódként alkalmazhassák a kórházi rehabilitációs programokban is (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
Gyógykezeléshez használt bárdokat helyeztek meteoritok mellé, hogy a kőzetek megtisztítsák a gyógyászati eszközöket a káros energiáktól (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
(MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
(MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
(MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
(MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
(MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
(MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
(MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)
Angelina Hsiao tajvani orvos, a Késterápia ősi művészete nevű oktatási központ vezetője (MTI/EPA/Ritchie B. Tongo)