Szilvia
Friss
Baleset miatt lezárták az M30-as autópályát Miskolc felé Sajópetrinél // Felborult egy tréler az M5-ös autópályán // Napról napra mérséklődik a felmelegedés // Soha ilyen meleg november 12-e nem volt még // Kokaindílert fogtak a pesti bulinegyedben //

blogok
Élő Bolygó Blog
Leopárdmacska született a debreceni állatkertben
A ma bemutatott héthetes hím Fülöp-szigeteki leopárdmacskával a világ mindössze öt állatkertjében élő állomány tizenöt egyedre nőtt.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
A tudatos munka eredménye
Egyre növekvő bámulattal és csodálkozással figyeli a világ a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda csapatának idei szezonját! A szemtágulat, szájtátás oka: az hagyján, hogy a magyar bajnokságban kiegyensúlyozott a csapat, amit viszont a BL-ben művel az már nem annyira mindennapi!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Koppanásokkal teli hétvége
Kettő darab elég nagy koppanás hallatszott a világban. Mindegyiktől kong az emberek feje, már akit érdekel a sport bizonyos szegmense! Az egyik rezonancia Németországból jött, egészen pontosan Dortmundból!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Forradalmi ősz
Az idén különösen erős forradalmi érzés járta át az ellenzéki szíveket.
Maczkó Ú. Róbert
Családban marad!
Nekem Budapest a szülővárosom…
Budapest, a mi városunk. Mit kedvelünk, mi zavar? Elmondjuk...
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
Függetlenül
1918. november 11-én Lengyelország ismét létezett. Józef Piłsudski államfő a világ összes kormányához eljuttatta örömteli üzenetét hazája függetlenségének visszaszerzéséről.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
Milyen változást hozott az Alaptörvény a házasság és család védelme tekintetében?
A gyermekvállalás ösztönzésének jogi, alkotmányos háttere, az erről folyó társadalmi diskurzus, illetve önmagában a kérdés fontosságának felismerése régiós összevetésben is megfigyelhető.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mártírok ideje
62 évvel ezelőtt ezen a napon indult el a világtörténelmi jelentőségű magyar forradalom és szabadságharc leverése. 1956 hőseire, áldozataira, vértanúira emlékezünk.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)

VIDEÓ

Fölszállott a páva – A Döntők Döntője: Első elődöntő eredményhirdetése

RIDIKÜL