Milyen fürdőruha illik legjobban az alakomhoz?

 

Vajon milyen fürdőruhát válasszon az, akinek szélesebb a csípője? És milyen szabású áll jó a sportos testalkatú nőknek? A választás nem is olyan nehéz, ha tudjuk mit kell hangsúlyozni és mit takarni.

A visszaszámlás teljes mértékben elkezdődött, már alig kell néhány hetet aludnunk, hogy visszavonhatatlanul elkezdődjön  az idei nyár! Ezzel pedig a strandszezon is.  Ami pedig nem is indulhat másképp, mint egy új fürdőruha választásával. Persze a tavalyi kedvencről nem kell lemondani,  de egy váltódarabra mindig szükségünk lehet.  De vajon milyen fürdőruha illik a legjobban az alakunkhoz?

Women's Secret fürdőruha - 2018 nyarán

Fotó: Women’s Secret

A szélesebb csípőhöz az idén rendkívül divatos, magasított derekú alsókat érdemes választani, ezek ugyanis optikailag nyújtják az alakot és elfedik a problémás részeket. Ha pedig inkább az egyberészes fürdőruhákat kedveljük a perfect fit alakformáló típusokat.

Trikini - Women's Secret modell. Fotó: Women's Secret

Trikini – Women’s Secret modell. Fotó: Women’s Secret

Ha sportos testalkatúak vagyunk, itt az ideje kipróbálnunk a trikinit! A bikini és az egyberészes fürdőruha közötti átmenet különleges kialakításának köszönhetően még inkább kiemeli az alakot. Ha szeretnénk még izgalmasabbá tenni, válasszunk olyan fazont, ahol csupán egy gyűrű fogja össze a felső és alsórészt – egyszerre érzéki, mégis kényelmes lesz a végeredmény.

summer-bali-18_ws_9

Szeretnénk optikailag egy kicsit erősíteni a mellkasunkat? Akkor az idei divat nekünk kedvez: rengeteg fodros fürdőruha közül válogathatunk, amelyek előnyösek a kisebb idomokkal rendelkezőknek is. Ha eltakarnánk a hasi részt, válasszunk egy fodros részlettel átszőtt egyberészes fürdőruhát; a retró minták kedvelőinek pedig ajánljuk a pöttyös bikiniket. De előnyösek lehetnek még a virágminták is.

summer18_freshbouquet_ws_4

Fotó: Women’s Secret

Az idei szezon egyik legdivatosabb darabjai az aszimmetrikus fürdőruhák lesznek. Ez a szokatlan fazon egyaránt hódít az egyberészesek és a bikinik körében, ráadásul kifejezetten előnyös lehet azoknak, akik szeretnénk valamelyik testrészüket eltakarni. Ha a vagányabb szabások kedvelői vagyunk, nekünk találták ki a félvállas fazont: nem csak optikailag előnyős, de ebben a strandon is biztosan a középpontba kerülünk.