Magyar apákat visz az Eurovíziós Dalfesztivál színpadára Pápai Joci

 

Pápai Joci Az én apám című dalával nyerte meg A Dal 2019 műsort, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. A dal Joci és az édesapja közötti rendkívül személyes és mély kapcsolatról szól: ezt az apa-gyermek viszonyt tervezi megmutatni az Eurovíziós színpadon is.

Ehhez az önök segítségére is szükség van! Kérjük, hogy küldjenek nekünk egy vagy több fotót az édesapjukról, amelynek felhasználásához engedélyt adnak Az én apám című dal színpadképéhez és A Dal című műsorhoz is. Nagy méretű fotókat küldjetek, amelyek minimum 2000 x 2000 pixel felbontásúak. Lehetőleg csak az édesapjuk szerepeljen a képen.

Természetesen az édesapák saját maguk is jelentkezhetnek. A fotókat az adal@mtva.hu e-mail-címre várjuk március 31. éjfélig. Kérjük, a fotó beküldésével együtt adják meg nevük, e-mail-címük és telefonszámukat. Amennyiben a fényképet beküldő személy még nem múlt el 18 éves, úgy kérjük, adja meg törvényes képviselőjének nevét is.

(Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett)

(Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett)

Az MTVA a beküldött felvételek közül Az én apám című dalhoz illeszkedő, színpadképnek is alkalmas fotókat választja ki. A színpadképhez kiválasztott képek beküldőivel e-mailben felvesszük a kapcsolatot, és elküldjük a felhasználáshoz szükséges, aláírandó nyilatkozatot, illetve szerződést. Ha szeretné, hogy édesapja ott legyen az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán Pápai Joci produkciójában, küldje el a fotóját!