Tovább erősít a Balaton Sound

 

Európa legmenőbb vízparti bulisorozata július 3–7. közé sűríti a balatoni nyár legjobb pillanatait. A korábban bejelentett csaknem 40 sztárfellépő után újabb 13 név csatlakozott a Balaton-parti fesztiválhoz.

A friss listán szerepel a Sound közönségének nagy kedvence, a The Chainsmokers, a szupersztár DJ, Tiësto, a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J. Balvin napjaink egyik legfelkapottabb rap előadója, G-Eazy, valamint a brit énekes, dalszövegíró, Jess Glyne.

Élő produkcióval érkezik az angol drum&bass csapat, a Rudimental, játszik a Soundon Nicky Romero, fellép a két producer/DJ kollaborációja, a Tchami x Malaa formáció, a Sophie Hawley-Weld and Tucker Halpern alkotta amerikai duó, a Sofi Tukker, a világ legnagyobb fesztiváljain állandó vendégként szereplő Jauz, az amerikai DJ, Deorro, az Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai, az iráni–amerikai house/techno DJ és producer, Dubfire és jön a dán DJ-producer Martin Jensen is – olvasható a szervezők közleményében.

A szervezők nagy erőkkel dolgoznak egy új VIP-ajánlat véglegesítésén. A részleteket rövidesen publikálják, de annyi már most tudható, hogy 2019-ben a VIP-jegyet váltók már nemcsak a nagyszínpaddal szemben kialakított VIP-ben élvezhetik a különféle prémium szolgáltatásokat, hanem a Party Arénában és a harmadik legnagyobb színpad mellett is.

További újdonságként idén a nagyszínpad VIP-teraszáról egy impozáns felüljárón keresztül közvetlenül elérhető lesz egy csaknem ezer négyzetméteres, vízen kialakított plázs, amely nyugágyakkal, napernyőkkel, koktélbárral, belső medencével, DJ-k közreműködésével szórakoztatja majd azokat, akik VIP-napijegyet és bérletet vásárolnak a Soundra, vagy igény esetén upgradelik korábban megváltott jegyüket, bérletüket.

A most bejelentett nevek a már korábban ismertetett listához csatlakoztak – Marshmello, Armin van Buuren, DJ Snake, Timmy Trumpet, Future, Don Diablo, Nervo, Will Sparks, Sunnery James & Ryan Marcian, Killy, Hernan Cattaneo, Paul Kalkbrenner –, s hamarosan újabb fellépők is társulnak hozzájuk.