Különleges felajánlás érkezett a Jónak lenni jó! akciójához

 

A közmédia jótékonysági akciójához a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés is csatlakozott, saját aukciót szervezett. Egy helyi festő képét árverezték el, és a befolyt háromszázezer forinttal járulnak hozzá a Jónak lenni jó adománygyűjtő akciójához, amelyet idén a cukorbeteg gyermekek számára szervezett a közmédia.

A cukorbeteg gyerekek és fiatalok támogatására, táboroztatásának segítésére gyűjt idén a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő műsora.

Az akcióban hétről hétre egyre több tárgy talál gazdára, közben pedig folyamatosan érkeznek az újabb felajánlások. A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés bekapcsolódva az adománygyűjtő akcióba, saját aukciót szervezett, ahol egy esztergomi festőművész alkotását árverezték el. A licitálás végül 300 ezer forintnál állt meg. A festményt egy tatabányai cég vásárolta meg, ezzel az összeggel kapcsolódott be a jótékonysági kampányba.

A 13-630-as adományvonal folyamatosan hívható, aki így szeretne segíteni, hívásonként 250 forinttal támogatja a cukorbeteg fiatalokat. Eddig már több mint 13 millió forint gyűlt össze. December 16-án vasárnap egész napos műsorfolyammal készül a közmédia.