Tovább robog a GasztroPiknik expressz

 

A Balatonnál télen sem áll meg az élet. Az elmúlt négy hétben hat nagy gasztronómiai fesztiválnak adott otthont Közép-Európa legnagyobb tava – írta a Balatoni KÖR közleményében.

A szokatlan gasztro-dömping a novemberben 16-i hétvégén kezdődött a tihanyi Garda Fesztivállal, és a siófoki Libadalommal. Egy hét múlva került megrendezésre a badacsonyi GasztroHegy, és mellette Füred Gasztro. Rá egy hétre jött a Balatoni KÖR GasztroPiknik sorozatának következő állomása Balatonlellén, a II. Adventi GasztroPiknik.

December 8-án a Balatoni Kör GasztroPiknik sorozat harmadik rendezvénye ezúttal Badacsonyba érkezik. Elmondhatatlanul büszke vagyok a csapatra – mondta Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke. Hozzátette: „nagyon örülök, hogy sok év munka után már látszik az eredménye a munkánknak”.

A Gasztrohegy és a Badacsony Nyitva kampánynak köszönhetően egyre többen ismerik meg a legendás tanúhegy megújult szolgáltatásait és új arcát. A GasztroPiknik pontos helyszíne a frissTerasz parkolója. Fedett, fűtött, Balatonra panorámás sátorban kínálják a helyi fogásokat, süteményeket, borokat és pálinkákat a Balatoni Kör tagjai.

 Az eseményen jelen lesznek a Balatoni KÖR tagjai, étterme, cukrászdák, borászatok, pálinkamestere, kézműves árusok.

A Balatoni KÖR GasztroPiknik sorozata 2019-ben is folytatódik. A következő állomások: február 23. Csopak, és március 23. Köveskál.