Meghosszabbítják A világ múmiái kiállítást

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel január 20-ig meghosszabbítják A világ múmiái kiállítás nyitvatartását. A földkerekség legnagyobb múmiagyűjteménye augusztusban nyitotta meg a kapuit a belvárosi Komplexben, és eredetileg év végéig várta volna a látogatókat.

(Fotó: JVSGroup)

(Fotó: JVSGroup)

Példátlan sikert hozott A világ múmiái kiállítás. Meghallgattuk a látogatók igényeit, és úgy döntöttünk, hogy január 20-ig nyitva maradunk, így adunk lehetőséget azoknak, akik szeretnék még megtekinteni a 4500 évet átfogó tárlatot – mondta Oláh Zsuzsanna, a kiállítást is szervező JVS Group Magyarország kommunikációs és marketing igazgatója.

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic-kiállítást, a Body-kiállítást, majd története eddigi legnagyobb sikerét, A világ múmiái kiállítást, amely minden látogatottsági rekordot megdöntött.

(Fotó: JVSGroup)

(Fotó: JVSGroup)

Eddig minden kiállításunk felülmúlta az előző sikerét. A világ múmiái kiállítás nemcsak a látogatottsági adatok miatt kedves a számunkra, hanem azért is, mert egy tudományos szempontból is világszenzációnak számító tárlatot sikerült Budapestre hoznunk – tette hozzá Oláh Zsuzsanna.