A VOLT támogatja az autizmussal élők életkörülményeit

 

A VOLT fesztivál mostantól minden évben egy fontos társadalmi ügyre hívja fel a figyelmet. Idén az autizmussal élők életkörülményeit szeretnék javítani. 30 ezer fesztiválozó és fellépő kap színes VOLT-füzért. Mindegyik száz forinttal támogatja az első Autista Krízis Ház és Oktatási Központ megépítését, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújtanak a súlyos autizmussal élőknek.

Minden füzér száz forint adomány

Örömmel fogadták a fesztiválozók a színes füzéreket. A következő napokban 30 ezer fesztiválozó és fellépő kap színes VOLT-füzért. A VOLT Fesztivál mostantól minden évben egy fontos társadalmi ügyre hívja fel a figyelmet.

Minden elfogadott füzér száz forint támogatást jelent az első Autista Krízis Ház és Oktatási Központ megépítéséhez, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújthatnak a súlyos autizmussal élőknek – hangzott el a Híradóban. A színes füzérekkel lehet adományozni a Balaton Soundon, a Szigeten és a Strandfesztiválon is.

Depeche Mode-koncerttel nyitott a VOLT

A Depeche Mode-dal indult az idei VOLT Fesztivál. Csaknem 35 ezren voltak a koncerten. Az együttes körül nagy volt a titkolózás, azt sem lehetett tudni, mikor érkeznek pontosan. A legendás zenekar Bécsből érkezett első magyarországi fellépésére. Különleges kéréseik nem voltak. Virágcsokrokat, gyertyákat és levendulaszappant kértek az öltözőjükbe. Egy soproni fodrász készítette a hajukat, és egy masszőr is rendelkezésükre állt a koncert előtt.