Vilhelmina
Friss
5,2 millió magyar szerint jelentős probléma a keresztényüldözés // November 7-én Magyarországra látogat Recep Tayyip Erdogan // Idén mintegy 40 kilométer hosszan újítja fel gázvezeték hálózatát a Nemzeti Közművek // Parkolóhelyeket is hozott a csapadékvíz-elvezető rendszert felújítása Győrben // Lezárták az M1-es autópályát Budapest felé // Rossz munkaszervezés miatt maradtak ki elővárosi vonatok szerdán // Csúzlival lőtt kerékpárosra egy fiatal Solton //

MÉG TÖBB HÍR

Ismét láthatóak az idei év legjobb fotói

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Hippokratész őszödi beszéde
Mély tisztelettel kérek elnézést a jobb kontextusra érdemes görög orvostól, hogy pár mondat erejéig holmi Gyurcsánnyal kapcsolatos dologban szóba merészkedem Őt hozni.
Galló Béla
Családban marad!
Aszalás, eszelősen
Őszi otthoni kísérlet: aszalás eszelősen.
Máthé Zsuzsa
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Hollómese
Mindenki ismeri La Fontaine meséjét, melyben a róka kiravaszkodja a holló csőréből a sajtot. Ha az ifjabbak közül valaki mégsem, akkor sürgősen pótolja. Alapsztori.
Galló Béla
Alaptörvény blog
Valóban börtönbe kerülhet-e Boris Johnson?
Brit jogászok korábban arra hívták fel a figyelmet, hogy az Egyesült Királyság EU-ból való kilépéséről szóló népszavazás nem kötelező érvényű, nincsen jogi kötőereje.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A szeretet követei
Európa nyugati fele egy olyan posztkeresztény, posztnemzeti, posztnemi, poszttörténelmi korszakba lépett, amely ugyanúgy az identitások újraértelmezésére tesz kísérletet, mint a kommunizmus.
Schmidt Mária
Élő Bolygó Blog
Több ezer milliárd dollárból ellenállóbbá tehető a Föld a klímaváltozással szemben
A következő tíz évben 1800 milliárd dollárt (541 ezer milliárd forintot) kellene ráfordítani világszerte azokra a stratégiákra, amelyek lehetővé tennék, hogy a bolygó alkalmazkodjon a klímaváltozáshoz – mutatott rá jelentésében egy globális bizottság.
Látószög - Schmidt Mária blogja
John Locke és az új intolerancia
A tolerancia túlságosan is becses jószág, semhogy lemondhatnánk róla csak azért, mert egyesek elő akarják írni, mit mondhatunk és hogyan gondolkodhatunk.
Frank Füredi
Élő Bolygó Blog
Elkészült a Felső-Tisza hulladék-mentesítési beruházása
Nyolc-tíz tonna hulladéktól mentesítették augusztusban a Felső-Tisza egy szakaszát.

Ridikül