Hollywoodi premier Budapesten – Will Smith hazánkban ünnepli új filmjét

 

Magyarországon kerül megrendezésre a Gemini Man díszpremierje.

Will Smith, valamint a film rendezője, Ang Lee és producerei, Jerry Bruckheimer és David Ellison szeptember végén visszatérnek Budapestre a Gemini Man megjelenése alkalmából – a film október 10-től látható majd a hazai mozikban.

Will Smith (Fotó: Camera Press)

Will Smith (Fotó: Camera Press)

Gemini Man több jelenetét Budapesten forgatták tavaly – a filmben a magyar főváros több meghatározó nevezetessége is felbukkan majd.

Az idei, szeptember 24-26-ig tartó látogatás további részleteiről később tud majd beszámolni a UIP – annyi azonban már bizonyos, hogy a magyar rajongók e látogatásuk során több alkalommal is láthatják majd Will Smith-t, Ang Lee-t, Jerry Bruckheimert és David Ellisont.

Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akció-thrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. A film rendezője az Oscar-díjas Ang Lee, producerei Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger. A további szerepekben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen and Benedict Wong.