Elsüllyedt a Disney Pókember hajója - Tom Holland búcsúzik a Marveltől

 

Nem jutott egyezségre a két stúdió.

A Marvel-moziuniverzum úgy tűnik, hogy elvesztette Pókembert, a Disney és a Sony között ugyanis nézetkülönbségek alakultak ki, a két stúdió nem tudott megegyezni az új szerződés megkötésekor.

A Pókember: Hazatérés folytatásában Jake lehet Tom Holland ellensége. Fotó: InterCom

A Pókember: Hazatérés folytatásában Jake lehet Tom Holland ellensége (Fotó: InterCom)

A Pókember-történetek korábban a Sony Pictures részeként készültek, ahhoz pedig, hogy Tom Holland Pókembere csatlakozhasson a Bosszúállókhoz, a két filmes cég ideiglenesen megegyezett. Azonban a Disney új feltételekkel ment volna bele az új szerződés aláírásba, a Just Jared szerint 50%-os részesedést szeretett volna kapni a mozik után.

Ebbe a Sony nem ment bele, és pálcatörésig jutott a helyzet, ami azt jelenti, hogy a Marvel kiszáll a Pókember-filmek mögül, és Kevin Feige sem vállal produceri feladatot a filmekben. A Sony állítólag két további Pókember-filmmel még kalkulált a jövőben, és a legfrissebb hírek szerint ezt Tom Holland vélhetően a Disney nélkül is vállalja, így újabb színészt nem keresnek a szerepre.

A hír kirobbanása után a Bosszúállók közül a Sólyomszemet alakító, Jeremy Renner reagált először, aki arra kéri a Sonyt, hogy ezt gondolja át, mert a Marvelnek és a szereplőknek is szükségük van Pókemberre.