A szörnyű tragédia után Bode Miller felesége most ikrekkel várandós

 

A pár úgy érzi, ehhez áldáshoz elhunyt kislányuknak is köze van.

Tavaly júniusban feldolgozhatatlan tragédia érte az olimpiai és világbajnok amerikai alpesi sízőt, Bode Millert és feleségét, Morgant. Alig 19 hónapos kislányuk, Emeline Miller egy medencés partin ismeretlen körülmények között a vízbe esett, a kiérkező mentősök pedig hiába küzdöttek az életéért a helyszínen, később pedig a kórházban, de nem tudták megmenteni.

Morgan akkor éppen várandós volt, négy hónappal a szörnyűség után pedig megszületett a pár fia, Easton Vaughn Rek Miller. Most azonban ismét bővül a család, ráadásul ikrekkel – írja a Just Jared.

“Örömmel és izgatottan jelentem be, hogy egypetéjű ikerfiúkat várok. Mióta csak ismerem a férjem, mindig azzal viccelődött, hogy a születésnapján születhetnének meg ikerfiai. A szerencseszámunk a 11/11 lett, mely nincs is olyan messze Bode december 12-i születésnapjától. Mindvégig úgy éreztük, hogy Emmynek köszönhetjük ezt az áldást” – utalt elvesztett kislányára a várandós anyuka.

A 41 éves Bode Miller a legsikeresebb amerikai alpesi síző, 33 világkupa-győzelmet aratott, négyszer volt világbajnok, hat olimpiai érmet szerzett, köztük egy aranyat a 2010-es vancouveri téli olimpián. A 2014-es szocsi téli olimpia legidősebb érmes síelője volt 36 évesen.

Millernek egyébként van egy 2008-ban Chanel Johnsontól született lánya, Neesyn Dacey, és egy ötéves fia, Samuel Nathaniel, akinek pedig Sara McKenna az anyukája.