Kate Hudson összeöltözött 10 hónapos kislányával, az internet pedig elolvadt

 

Közös fotójuk óriási sikert aratott a rajongóknál.

Kate Hudson 2017-ben találta meg a boldogságot a folk rock együttes, a Chief énekese, Danny Fujikawa mellett, akivel azóta már egy 10 hónapos kislány, Rani Rose boldog szülei. A pár egyébként 15 éve ismeri egymást, a barátság pedig lassan szerelemmé alakult át.

Bár a színésznőnek egyébként már van két nagyobb fia, a 14 éves Ryder, aki Chris Robinsontól, és a 7 éves Bingham, aki Matthew Bellamytól született, most hogy kislánya lett, olyan élményekben van része, amik eddig fiaival kimaradtak az életéből. A minap például olyan fotót posztolt Instagram oldalára, menytől mindenki elolvadt: Kate és Rani a felvételen ugyanolyan fehér nyári ruhát visel, miközben mindkettőjüknek fülig ér a szája a mosolytól.

A színésznő egyébként az InStyle 25 éves évfordulós kiadásában elmesélte, hogy mennyire más volt az első és az utolsó terhessége. Legnagyobb fiával várandósan még azt hangoztatta, hogy a magassarkútól a kilencedik hónapban sem fog megválni, de második terhessége alatt, és persze kislányával sem ragaszkodott már ehhez a butasághoz.