Ezért nem beszélt Luke Perry haláláról a Beverly Hills 90210 sztárja

 

A 90-es évek ikonikus sorozata újraindul, a főszereplő, Shannen Doherty számára pedig nagyon nehéz sorozatbeli szerelme nélkül ismét forgatni.

Az amerikai színész, Luke Perry idén márciusban hunyt el agyvérzés következtében, 52 éves korában. Egykori sorozatbéli társa, a 48 éves Shannen Doherty nemrég úgy nyilatkozott, hogy nem akart szerepelni az újragondolt Beverly Hills 90210-ben, mely egy teljes generáció ikonikus tinisorozata volt nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Európában is.

Shannen Doherty és Luke Perry (Fotó: Getty Images/Ron Galella)

Shannen Doherty és Luke Perry (Fotó: Getty Images/Ron Galella)

Azonban Perry halála megváltoztatta az álláspontját, és beszállt a projektbe. A miértre a HollywoodLife-nak nyilatkozott: „Mert ez egy lehetőség volt számomra, hogy tisztelettel adózzak egy néhai barát iránt.”

Beszélni a továbbiakban sem kívánt egykori pályatársáról, amit ekképpen magyarázott: „Úgy vélem, minél többet beszélnék Luke-ról, annál inkább értéktelenednének el bennem a személyes történetek azáltal, hogy megosztom őket. Így inkább megtartom mindet magamnak.”

Shannen Doherty mellett a többi legendás szereplő is igent mondott a rebootra, úgymint Jason Priestly, Ian Ziering, Brian Austin Green, Jennie Garth és Tori Spelling is.