Seth Rogen hiába világsztár, Beyoncé testőrén még neki sem sikerült átjutnia

 

A színész szerint nem nyújt túl bizalomgerjesztő látványt, azért védhették tőle annyira a dívát.

Seth Rogen, az Ananász Expressz, a Felkoppintva, a 40 éves szűz, és még számtalan közkedvelt vígjáték főszereplője, Jimmy Kimmel show-jában árulta el, hogy valósággal visszapattant Beyoncé testőréről, amikor be szeretett volna mutatkozni neki.

A két sztár, akik az Oroszlánkirály legújabb feldolgozásának köszönhetően végül kollégák lettek, korábban nem ismerték egymást, ez azonban, mint ahogy Seth mesélte, nem rajta múlt. Körülbelül tíz évvel ezelőtt a Grammy-gálán szeretett volna bemutatkozni a dívának, azonban az énekesnő testőre akkor valósággal odébb lökte a már akkor is elismert színészt.

“A gorillája úgy ellökött, hogy magamra borítottam az italomat. Így ezek után féltem megközelíteni őt, hiszen tényleg úgy nézek ki, mint akit muszáj távol tartani Beyoncétól” – tette hozzá nevetve Rogen, aki Pumbaát szinkronizálja a július 18-án hazánkban is bemutatásra kerülő mesében.

A Nalát alakító Beyoncé egyébként egy közös dalt is jegyez Rogannel, ami miatt a színész különösen ideges volt, a végeredmény azonban hibátlan lett.