Elárulták, milyen betegséggel küzdött hirtelen halála előtt a húszéves Cameron Boyce

 

A fiatal tehetség boncolási jegyzőkönyvét azonban egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.

Vasárnap hunyt el mindössze húszévesen a Disney csatorna felfedezettje, és a Nagyfiúk című filmek sztárja, Cameron Boyce. A fiatal tehetség álmában agyvérzést kaphatott, a család pedig hétfőn csak annyit közölt, hogy egy ideje orvosi kezelés alatt állt, de a diagnózisról többet nem árultak el.

Cameron Boyce (Fotó: Getty Images/Paul Archuleta)

Cameron Boyce (Fotó: Getty Images/Paul Archuleta)

A The Blast magazin legfrissebb hírei szerint azonban Cameronnál epilepsziás rohamok alakultak ki, emiatt szorult kezelésre. S bár a halál oka valószínűsíthetően ez lehetett, a boncolást kedden elvégezték Los Angelesben. Azonban további vizsgálatok szükségesek, ugyanis a jelenlegi információk nem elegendőek a hivatalos ok megállapításához. A teljes toxikológiai és vérvizsgálat eredményét így egyelőre nem fogják nyilvánosságra hozni.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Cameronról olyan kollégák emlékeztek meg, mint Adam Sandler és Salma Hayek, akik a szüleit alakították a Nagyfiúk című film első és második részében, valamint a Disney csatorna szóvivője is méltatta a fiatal sztár tehetségét, és kiemelte, hogy humanitárius munkájával ahhoz is hozzájárult, hogy jobbá tegye az emberek életét.