Zaklatják a rajongók a Tony Stark kislányát alakító hétéves gyereksztárt

 

A család úgy döntött, hogy ideje felhívni az ítélkezők figyelmét arra, hogy Lexi még csak kisgyerek.

Lexi Rabe vélhetően a szülei által kezelt Instagram oldalon arra kéri a rajongókat, hogy hagyjanak fel a zaklatásával, és ne ítéljék el, ha néha butuskán viselkedik, kiemelve azt, hogy ő még csak hétéves. A kis Lexi, aki Tony Stark lányát, Morgant alakította a Bosszúállók: Végjátékban reméli, hogy a szüleit és békén hagyják ezek után.

A posztban a gyerekszínész édesanyja, Jessica is arra figyelmezteti a fanokat, hogy felnőtt sztárok esetében is olyan következményekkel járhat az ilyen típusú túlzott érdeklődés, mely miatt nem merik többé elhagyni otthonaikat, és inkább ki sem lépnek az utcára.

"Kérem, hogy mindenki tartsa meg magának a negatív véleményét, hagyjátok, hogy Lexi egy szabad világban nőhessen fel. Egy ártatlan emberi lény, és még csak gyermek" - olvasható a Digitalspy által is megosztott posztban.

A leányzót a bejegyzés alapján sokan azért bántották, mert nem volt ideje aláírásokat osztogatni, vagy bájcsevegni.

"Csak úgy, mint mindenki más, néha egyik helyről rohanunk a másikra, hogy odaérjünk egy forgatásra vagy a munkahelyre, és talán barátságtalannak tűnhetünk. Sajnálom, ha így láttok bennünket, de ilyen az élet, mi sem vagyunk tökéletesek" - magyarázta Lexi anyukája, aki azt is kikéri magának, hogy mások megmondják, hogyan nevelje lányát.