A 15 éves Szerelmünk lapjai főszereplői ki nem állhatták egymást az elején

 

Mire azonban a film elkészült, Rachel McAdams és Ryan Gosling egymásba szeretett.

Már 15 éve annak, hogy Nicolas Sparks fantasztikus regényét filmre vitték, és a romantikus mozik egyik kedvenc párosát alkotta meg Rachel McAdams, valamint Ryan Gosling. Nick Cassavetes, a Szerelmünk lapjai rendezője az évforduló alkalmából elárulta, mennyire nem volt meg az összhang a két főszereplő között, ami sokakat meglephet, hiszen a képernyőn nagyon is működött közöttük a kémia.

Ryan Gosling és Rachel McAdams (Fotó: getty Images/J. Vespa) Ryan Gosling és Rachel McAdams (Fotó: getty Images/J. Vespa)

"Talán nem kellene elmondanom, de a forgatáson nem igazán jöttek ki egymással. Ryan egyszer csak félrehívott, miközben épp egy 150 fős nagy jelenetet forgattunk, és Rachellel kellett volna szerepelnie. Azt kérte, hogy vigyem el innen Rachelt, és hozzak be egy másik lányt, akivel összeolvashatja a szöveget. Értetlenkedtem, ő pedig azt mondta, hogy vele nem tudja megcsinálni. Ezután javult a helyzet, Rachel kiállt a szerepéért, amiért Ryan tisztelte őt. Utána sem volt könnyű menet, de valamivel jobb lett" - idézi a rendező VH1-nak adott interjúját a Just Jared.

McAdams és Gosling 2005-ben elnyerte a legjobb csókért járó díjat az MTV Movie Awardson, ahol a színpadon egy igazi csók is elcsattant közöttük. Ekkor, de legalábbis nem sokkal ezután elvileg már egy párt alkottak, és 2007-ig együtt is maradtak.

A románc végül barátsággá szelídült, Gosling pedig Eva Mendes mellett találta meg a boldogságot, akivel két gyermeke van, míg Rachel a forgatókönyvíró, Jamie Lindennel él együtt, az ő kisfiuk 2016-ban született meg.

via GIPHY