Alice Cooper mosakszik meghökkentő nyilatkozata után - szerinte nem kötött halálpaktumot feleségével

 

A rockert és párját a halál sem választhatja el.

A 71 éves Alice Cooper igazi rocklegenda, azonban magánélete nem olyan mozgalmas, mint amit a sztároktól megszokhattuk. Az énekes bizony hosszú ideje egy nőt szeret, Sheryl Goddarddal 43 éve él boldog házasságban, kapcsolatuk valódi mélységéről pedig igazán döbbenetes nyilatkozatot tett néhány napja.

Sheryl és Alice Cooper 1978-ban (Fotó: Getty Images/Ron Galella)

Sheryl és Alice Cooper 1978-ban (Fotó: Getty Images/Ron Galella)

“Együtt távozunk. Kötöttünk egy paktumot, nincs olyan, hogy túléljük egymást. Nem tudnék nélküle élni, és mindig is azt mondtuk, hogy az az idő nem jöhet el, amikor valamelyikünk a másikat gyászolja. Bármi is legyen, együtt megyünk rajta keresztül” – nyilatkozta Cooper a Mirror magazinnak.

Alice, aki jelenleg Johnny Depp bandájának, a Hollywood Vampiresnek a tagja, a rajongók kereszttüzébe került a sajtóban “halálpaktumként” elhíresült nyilatkozata miatt, melyen most azért finomított kicsit.

Alice Cooper és felesége, Sheryl (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Alice Cooper és felesége, Sheryl (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

“Inkább életpaktumot kötöttünk, hiszen mindketten imádjuk az életet. Amit mondtam, inkább úgy kell érteni, hogy mivel mi mindig együtt vagyunk, otthon és a turnén is, hogyha valamelyikünkkel történne valami, akkor biztosan együtt leszünk. De szó nincs öngyilkos szerződésről!” – tisztázta az USA Today-ben Cooper.

Sheryl és Alice 1976-ban házasodott össze, és három gyermekük született. Bár a feleség 1983-ban beadta a válási papírokat, egy évvel később kibékült férjével, és azóta is együtt vannak.