A szépek legszebbje: Nagypál Krisztina erős és pozitív kisugárzásának köszönheti a koronát

 

Rettentően jó érzés volt, főleg ilyen erős mezőnyben nyerni, hiszen tényleg igazán gyönyörűek voltak a lányok – mondta a szépségkirálynő a hirado.hu-nak.

Nagypál Krisztina fejére került a Magyarország Szépe 2019-es döntőjében a korona, így a 22 éves, igézően kék szemű fiatal lány képviselheti Magyarországot a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön, amelyet Thaiföldön rendeznek meg december 7-én. Az élő show másnapján a hirado.hu-nak adott interjút.

A győztes 22 éves budapesti Nagypál Krisztina (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Nagypál Krisztina (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

– Milyen érzés úgy ébredni, hogy te vagy hazánk legszebbje?

– Rettentően jó érzés volt, főleg ilyen erős mezőnyben nyerni, hiszen tényleg igazán gyönyörűek voltak a lányok. Szerintem az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, érezni, hogy ki fogja megnyerni a versenyt, vagy hogy hogyan fog alakulni a top 5 vagy a top 3, és tényleg elképesztő volt, hogy a végén az én nevemet mondták.

– Szerinted mivel győzted meg a zsűrit?

– Végig próbáltam a természetes szépséget képviselni, a zsűrinek és a nézőknek talán átjött az, hogy van egy erős és pozitív kisugárzásom, és lehet, hogy ez szimpatikus volt számukra. Magamat adtam, és a végén már azt éreztem, hogy meglehet a top 3.

– Az elmúlt hetek kihívása és a rengeteg energiát felemésztő munka után a győztesnek kijár a pihenés, ez azonban még várat magára, hiszen kedden államvizsgázol a Budapesti Metropolitan Egyetem emberi erőforrás szakán. Maradt még energiád a holnapi vizsgára?

– Mindig van tartalék energia, de az az igazság, hogy már korábban is sokat készültem a vizsgára. Két héttel a tábor előtt nem tartottam pihenőt, az edzés után egész nap tanultam az államvizsgára, nem is nagyon mentem sehova. És ma is egész nap tanulok, és kávét kávéval iszom, hogy ébren tudjak maradni, mivel nem sokat tudtam pihenni, de szerintem a vizsga után kidőlök, és csak pihenni fogok egy napot, utána pedig megkezdem a felkészülést a világversenyre.

Krisztina a versenyen a természetes szépséget képviselte (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Nagypál Krisztina a versenyen a természetes szépséget képviselte (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

– A vizsga után már bizonyára jut időd az ünneplésre is, vannak már terveid?

– Tervezek a barátaimmal és külön a családommal egy kis összejövetelt. Amikor indultam a táborba, akkor volt a párom születésnapja, így most majd azt is bepótoljuk. Emellett nyaralást is tervezünk, de nem tudjuk még hogy hová, de egy egyhetes külföldi kiruccanást még szeretnénk.

– Kivel osztottad meg először a győzelmed hírét?

– Édesanyámat hívtam fel, aki nagyon örült. A családom együtt nézte a nagypapámnál az egész műsort, és nagyon büszkék és boldogok voltak, hogy így sikerült a verseny. Az afterparty után hajnalban átmentem anyukámhoz, a koronában és az ékszerekben, hogy megmutassam magam. Pizsamában nyitott ajtót, és azonnal a nyakamba borult.

A győztes Nagypál Krisztina (k), valamint Gaál Tímea első udvarhölgy (b) és Csonka Rebeka második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A győztes Nagypál Krisztina (k), valamint Gaál Tímea első udvarhölgy (b) és Csonka Rebeka második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

– A verseny után hogyan tovább, mivel szeretnél foglalkozni?

– Szívesen kipróbálnám magam az emberi erőforrás, a HR területén, de ugyanakkor vonz a média világa, kicsi korom óta pedig modellkedem is. Műsorvezető is szívesen lennék, de akár egy saját márkával is megpróbálkoznék.

– Mit tanácsolnál azoknak a lányoknak, akik szívesen részt vennének a Magyarország Szépe versenyen, de eddig nem mertek jelentkezni?

– Azt mondanám nekik, hogy ne gondolkozzanak el azon, hogy induljanak-e vagy sem, ha már megfordult a fejükben, akkor legyen annyi bátorságuk, hogy jelentkeznek. Itt tényleg egy olyan csapat állna mögöttük, amelynek tagjai felkészítik őket mindenre, és ha igazából bátrak és egy kicsi önbizalmuk is van, érdemes belevágni, pozitívan kell hozzáállni.

Nagypál Krisztina egy évig viselheti a Miss World Hungary koronáját, továbbá övé lesz egy új autó, egy egymilliós reklámszerződés, valamint egy kétfős, egzotikus utazás is. A második udvarhölgy Csonka Rebeka lett, aki elnyerte a legszebb mosoly címet is, az első udvarhölgynek pedig Gaál Tímeát választották. A közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.