Ebben már reménykedni sem mertünk: új Éhezők viadala könyv és film érkezik

 

Előzménytörténetről van szó, melyet regény formában jövőre vehetnek kézbe a rajongók.

Az éhezők viadala-filmek nem csak Jennifer Lawrence-t, Josh Hutchersont és Liam Hemsworthöt tette világhírűvé. de a mozikasszáknál is óriási siker volt, hiszen világszerte 2.9 milliárd dollárt hoztak a stúdiónak.

A regények írója, Suzanne Collins, aki egyben forgatókönyvírója is volt a moziknak, hétfőn közleményt tett közzé, mellyel óriási meglepetés okozott története rajongóinak. Mint kiderült, készül egy új könyv, egészen pontosan egy előzménytörténet, mely 64 évvel a már ismert sztori előtt kezdődik. A regény 2020. május 19-én kerül majd a könyvesboltok polcaira.

A “Sötét napokként” emlegetett rekonstrukciós időszakot mutatja majd be a könyv, mely 10 évvel a Nagy háború után veszi kezdetét. Panem igyekszik ismét talpra állni, amely termékenyt talajt biztosít arra, hogy újraalkossák az emberiség nézeteit – fogalmazta meg a rövid tartalmat Collins, mely így azt is jelenti, hogy a már megkedvelt karakterek nem térnek vissza.

Ezzel együtt a Lionsgate filmstúdió elnöke, Joe Drake gyakorlatilag elismerte, hogy a könyvből film is készül.

“Az írási procedúra alatt is szoros kapcsolatot tartunk Suzanne-nal, és a film kapcsán is ugyanezt fogjuk tenni. Mint Az éhezők viadala-filmek otthona, nem is várhatnánk jobban az új könyvet” – olvasható a Dailymail által közölt nyilatkozatban.