Közel két év után szakított Dakota Johnson és Chris Martin

 

Az okokról az egykori pár egyelőre mélyen hallgat.

A rajongóik sorra posztolják, hogy elvesztették hitüket az igaz szerelemben, miután kiderült, Dakota Johnson és Chris Martin közel két év után szakított. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben közöttük, sőt, a bennfentesek szerint már az eljegyzés is szóba került. A pár elé még Martin exe, Gwyneth Paltrow sem gördített akadályt, sőt, Paltrow családtagként kezelte gyermekei apjának választottját. De akkor mégis mi történhetett?

“Házasságról beszéltek legutóbb, most pedig külön utakon járnak, ami szó szerint mindenkit megdöbbentett. Annyira jók voltak együtt, és mindig nagyon boldognak tűntek” – nyilatkozta a The Sun magazinnak egy forrás, aki szerint az okokról a pár egyelőre mélyen hallgat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@peoplewebvip által megosztott bejegyzés,

Dakota és Chris először 2017 őszén mutatkozott együtt, s bár kapcsolatukról a sajtóban sosem nyilatkoztak, számtalan közös fotó készült róluk. Johnson korábban Matthew Hitt énekessel járt, majd hírbe hozták John Hamm színésszel, melyről kiderült, hogy túldimenzionálták közös italozásukat. Martin Gwyneth Paltrow-tól való válása után 2015 augusztusától Annabelle Wallis színésznővel randizgatott, amíg rá nem talált Dakotára, de ezek szerint ennek a románcnak is vége.