Elcsattant egy csók a színpadon – Lady Gaga rajongóit megosztotta a jelenet

 

Az énekesnő sokak szerint átlépett egy határt.

Lady Gaga és a híres trombitás, Brian Newman együtt szerepel a díva Las Vegas-i Enigma címen futó show-jában, az pedig, hogy a két művész mennyire közel is került egymáshoz a közös munkának köszönhetően, a hétvégén mindenki számára világossá vált.

Gaga az egyik pillanatban ugyanis szájon csókolta kollégáját, mely megosztotta a kommentelőket. Bár régi barátokról van szó, ez a lépés nem volt illendő Gagától, hiszen Brian 2013-ban megnősült, sőt, gyermeke is született Angie Pontanitól, és sok rajongó szerint az sem menti fel az énekesnőt, ha ez csak a show része volt.

“Nincs itt miről beszélni, Gaga egy előadónő, és játékos volt a puszi. Ők ketten nagyon közeli barátságot ápolnak, és családként tekintenek egymásra – idézi a Just Jared cikke a témával kapcsolatban megszólaltatott forrást, aki védelmébe vette Gagát.

Azonban azok után, hogy Gaga olyan érzelmesen adta elő a szintén foglalt (néhány hete viszont ismét szingli) Bradley Copperrel az Oscar-gálán a “Shallow” című dalt, ez a kis színjáték ismét inkább rossz sajtót eredményezett. Remélhetően Newman felesége sem lát többet a történtekbe, bár biztosan nem eshetett jól neki a színpadi jelenet.