Meghan és Harry könyv vastagságú szerződéssel sokkolta az új dadát

 

De ez sem tántorította el a hercegi pár jelöltjét, aki hamarosan munkába is áll a kis Archie mellett.

Már több, mint egy hónap eltelt azóta, hogy megszületett Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s bár mindenki úgy vélte, a párnak azonnal szüksége lesz egy bébiszitterre kisfiuk mellé, egészen mostanáig ők éjszakáztak a picivel, ha éppen nem aludt.

Harry herceg és Meghan hercegné elősőszülött fiával a Windsori kastélyban (Fotó: PA/EPA/Domic Lipinski)

Harry herceg és Meghan hercegné elősőszülött fiával a Windsori kastélyban (Fotó: PA/EPA/Domic Lipinski)

Persze mondhatjuk, hogy az újdonsült anyukának így is volt segítsége, hiszen édesanyja, Doria az elmúlt hetekben figyelte és segítette lányát, a nagymama azonban most visszautazott Amerikába, így egyre égetőbb volt a megfelelő dada megtalálása.

Az ET Online informátora szerint azonban kiválasztották a tökéletes jelöltet, akinek egy tényleg minden apró részletre kiterjedő, titoktartási szerződést kellett aláírnia. Az alkalmazott nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, és arról sem érkezett információ, mikor áll pontosan munkába. A bennfentesek szerint azonban Meghan egyedül is tökéletesen megállja a helyét.

A hercegné egyébként egy hete tiszteletét tette Erzsébet királynő születésnapi ünnepségén, sokan pedig örömmel látták, hogy az anyuka nem fogott őrült diétába és edzésbe. Meghan állítólag kiélvezi az anyaság minden pillanatát, és egyáltalán nem szeretné siettetni a dolgokat.