Megvan a Magyarország Szépe 2019-es döntőjének első két biztos versenyzője

 

Eseménydús első napon van túl a húsz legszebb lány, akik közül kettő már biztos továbbjutó, két másik lánynak azonban máris búcsúznia kellett.

Mint minden évben, úgy idén is számtalan feladattal néznek szembe az ország legszebb lányai a Magyarország Szépe felkészítő táborában. Az első napon mindenki korán reggel kelt, hogy időben megérkezhessen a tábor helyszínére Siófokra, a Hotel Azúrba, itt töltik el a versenyzők a következendő két hetet, beosztott menetrend alapján – olvasható a verseny legfrissebb híreiről beszámoló Médiaklikk aloldalán.

A húsz legszebb hölgy nem pihenhetett sokat az út után, hiszen készülniük kellett az első előversenyre, a Miss Beauty Face-re. A megmérettetés lényege, hogy a lányok saját sminkben, hajban és ruhában álltak a fotográfus, Borzi Vivien kamerája elé. A szépségek, igazán rutinosan mozogtak a lencse előtt a gyönyörű Balatonnal a háttérben. A végeredményről viszont csak holnap kapunk információt, így akkor derül ki, kitől kell búcsút vennünk és ki az aki védettséget élvez, mehet az élő show-ba.

Pár órával később egy újabb alversennyel néztek szembe, a Miss Bikinivel. A verőfényes idő a 30+ °C-ot is hozta magával, így a lányoknak kétszer akkora kihívást jelentett helytállniuk és bizonyítaniuk. Fürdőruhában kellett a zsűri előtt a szépségeknek felvonulniuk, itt az alakot, az összhatást és a kisugárzást nézték. A bírák döntöttek, távoznia kellett Molnár Kingának, és Nagypál Kriszti az első helyével első biztos bejutója a döntőnek.

Majd következett a nap utolsó megpróbáltatása, ami igazán átmozgatta a szépségeket, a Miss Sport. Külön erre az alkalomra egy felfújható akadálypályával készültek a szervezők, ami első pillantásra egy ugrálóvárra emlékeztetett, de ha közelebbről szemügyre vettük és netalán ki is próbáltuk, hamar beláttuk, ez egy bukdácsolós, csúszkálós és bizony megerőltető feladat.

A lányok párban csinálták végig az utat, amit a lehető legjobb idővel kellett zárni, hiszen ezen múlott a versenyben maradásuk. Küzdöttek és nem adták fel a hölgyek, a legjobb időt pedig Márton Fanni futotta, így ő vele már biztosan találkozunk június 23-án, 19:30-kor a Dunán és a Duna World-ön., de ennek ellenére is búcsúztunk ismét egy lánytól, Schneider Rékától.

A könnyes búcsú és a kiköltözés után közös vacsorán és csapatépítőn vettek részt a versenyzők, hogy még jobban összerázódjanak, hiszen kemény napok várnak még rájuk…