Bradley Cooper elhidegült, a Csillag születik miatt ment tönkre a kapcsolata Irina Shaykkal

 

Cooper rendezői debütálására ráment a magánélete.

A People magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint Bradley Cooper érzelmileg egyáltalán nem volt jelen Irina Shaykkal való kapcsolatában. Ez azonban nem volt mindig így! Amint azonban Bradley – aki nem csak főszereplője, de rendezője is volt a Lady Gagával készült Csillag születiknek – megkezdte a mozi forgatását, a dolgok megváltoztak.

Irina Shayk és Bradley Cooper. Fotó: Getty Images

Irina Shayk és Bradley Cooper (Fotó: Getty Images)

Cooper teljesen átszellemült, és nem figyelt párjára, lassacskán pedig elhidegültek egymástól, amin egyáltalán nem segített a pletyka, miszerint Cooper és Gaga titokban egymásba szeretett.

“Megváltozott a kapcsolatuk, s bár Bradley és Irina mindig is privátan kezelte a magánéletét, néhányan érezték, hogy valami nagyon nem stimmel.”

Bradley a BAFTA díjátadón köszönőbeszédében Irinának hálálkodott, aki egy éven át türelmes volt vele, míg ő a házuk pincéjében filmzenét szerzett. Az utólagos köszönet azonban nem törölte el a hosszú magányos hónapokat, és a viszonyukat sem állította vissza korábbi állapotába.

A sztárpárról a hétvégén derült ki, hogy négy év után szakítottak egymással, melyhez Lady Gagának állítólag semmi köze sincs. Eddig egyik fél sem nyilatkozott a témában, úgy tudni, jelenleg a kétéves Lea láthatása van napirenden kettejüknél.