Mint az ikrek: Selena Gomez lekoppintotta Jennifer Anistont

 

A fiatal énekesnő újra divatba hozta a 90-es éveket idéző szettet.

Jennifer Aniston 1997-es szettje, melyet a Mint-a-kép című filmjében hordott, ismét trendi. Ez pedig Selena Gomeznek köszönhető, aki szinte egy az egyben lemásolta a színésznő fehér póló, fekete pántos ruha kombinációját, melyet napszemüveg, fordítva viselt baseballsapka és két fonott copfban viselt frizura tesz tökéletessé.

Selena annyit modernizált az összeállításon, hogy a mini ruhát kezeslábasra cserélte, de ez csak dobott az összhatáson. A 90-es éveket idéző szettben Gomezt Los Angeles-ben fotózták le vásárlás közben, így arra biztosan nem gondolt, hogy hetekig az akkor készült felvételek keringenek majd róla az interneten.

Nincs abban semmi meglepő egyébként, hogy a fiatal tehetség épp Anistont másolja, hiszen több interjúban is elárulta már, hogy karrierjének legnagyobb inspirációja épp a Jóbarátok egykori sztárja -emlékezik vissza a Popsugar cikke.

Selena és Jennifer egyébként személyesen is ismerik egymást, Jen Boldogság bármi áron című filmje kapcsán volt egy hosszú beszélgetésük, mely után persze közös fotó is készült.