Jim Parsons miatt ér véget az Agymenők – most elárulta kilépésének okát

 

Sheldon nélkül nem volt értelme folytatni, a karakter azonban már nem passzolt a színészhez úgy, mint 12 éve.

Nem titok, hogy a Sheldont alakító Jim Parsons miatt ér véget a héten az Agymenők, a színész pedig a Hollywood Reporternek adott legfrissebb interjújában végre választ adott a miértekre.

Jim Parsons (Fotó: Getty Images/CBS Photo Archive)

Jim Parsons (Fotó: Getty Images/CBS Photo Archive)

“Ez volt a sorozat ideje alatt az első alkalom, hogy nem akartam szerződést hosszabbítani. Nem volt semmilyen ok, vagy esemény, ami ehhez a döntéshez vezetett. Egyszerűen ha tudod, akkor tudod. Amikor elérsz egy bizonyos életkort, megváltozik az életed, a gondolkodásod.”

Parsons Sheldont alakítva rájött, mennyire megváltozott az elmúlt évek alatt. Néha nehezen tanult meg egy-egy sort a szövegkönyvből, mely csak még inkább rávilágított arra, hogy ez a szerep már nem neki való. Nem a szöveg nehézségére utalt, hanem karakterére, ami már nem passzol úgy hozzá, mint 12 évvel ezelőtt. A show-t egyébként az összes többi szereplő szívesen folytatta volna, a készítők azonban úgy érezték, Sheldon karaktere nélkül nincs értelme.

Az Agymenők másfél órás befejező része csütörtök este debütált a CBS csatornán, melyet egy félórás beszélgetős műsor követett Johnny Galecki és Kaley Cuoco vezetésével.