Lewis Hamilton ennél szebb dolgot nem is tehetett volna a nagybeteg kisfiúért

 

Az autóversenyző különleges ajándékkal lepte meg rajongóját.

Az angliai Surrey-ben élő Harry Shaw még csak ötéves, de vélhetően a következő születésnapját már nem fogja megérni. A fiúcska Ewing sarcomával küzd, mely egy a csontból kiinduló rosszindulatú daganat. Az utóbbi napok azonban talán az eddigi legboldogabbak voltak a kis Harry számára, ugyanis Lewis Hamilton elképesztő meglepetéssel készült neki.

A megható történet még a Spanyol Nagydíj előtt kezdődött a kisfiú videóüzenetével, melyben megköszöni az autóversenyzőnek az aláírt képeket és sapkát, amiket kapott, és sok sikert is kíván a futamhoz. Hamiltont meghatotta a felvétel, melyet saját Instagram oldalán is megosztott a következő Harrynek címzett szavakkal:

“Drága Harry, el sem tudod képzelni, mennyit jelent nekem ez az üzenet kishaver. Te leszel ma az inspirációm, büszkévé teszlek. Nagyon erős fiú vagy, bár én is ilyen erős lehetnék. Szerettem volna, ha ezt mindenki látja, hogy jókívánságaikat küldhessék, és imádkozhassanak érted ebben a nehéz időben. Isten áldjon, barátod, Lewis” – olvasható a sportoló verseny előtti posztjában.

A célba elsőként beérő Hamilton a futam utáni interjújában a kis Harrynek ajánlotta győzelmét, de nem ez volt az utolsó meglepetése. Lewis összefogva a Mercedesszel egy Forma-1-es versenyautót szállíttatott a fiú házához, aki az utolsó napjaira tért haza a kórházból, sőt, Barcelonában nyert trófeáját is neki ajándékozta.

“Nagy lendületet adott nekünk, sok nevetést, egy elképesztően nehéz időben. Most Harry azt hiszi, Hamilton a legjobb barátja, ami egy ötévesnek el tudják képzelni, milyen nagy dolog” – nyilatkozta a kisfiú édesapja a Sky Newsnak.