Az egykori gyerekszínész, most az apaszerepre készül - felesége első gyermekükkel várandós

 

Macaulay Culkin öccse, Kieran Culkin az első a családból, akinek gyermeke születik.

Kieran Culkin és Jazz Charton még idén szülők lesznek – számolt be róla a Just Jared. A leendő anyuka közösségi oldalán jelentette be a fantasztikus hírt.

“Eddigi kedvenc meglepetésem. Amíg nem vált valóra, addig nem is tudtuk, hogy mennyire vágyunk rá. Egyszerre vagyunk izgatottak, rémültek, felkészületlenek, de elragadtatottak, alig várjuk, hogy szeptemberben találkozzunk a váratlan alkotásunkkal” – olvasható a bejegyzésben.

Kieran Culkin és felesége Jazz (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Kieran Culkin és felesége Jazz (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Kieran lesz az első a Culkin testvérek, Christian, Macaulay, Jennifer, Rory, Shane és Quinn kötzül, akinek gyermeke születik.

Az egykori gyereksztár, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Reszkessetek betörők (ebben Kevin okostojás unokatestvérét, Fuller McCallistert alakította – a szerk.), az Örömapa vagy A csaj nem jár egyedül, nyolc évvel ezelőtt találkozott párjával egy New York-i bárban. Jazz egy férfi barátjával volt aznap este, így Kieran félve szólította meg, de amikor megtudta, hogy nem fűzik partneréhez romantikus szálak, megkérdezte, nem lehetne esetleg ő az új pasija. A pár azóta elválaszthatatlan, esküvőjüket 2013-ban tartották.