Az első találkozás: Palvin Barbara Kínáig utazott szerelméért

 

A magyar modell újabb részleteket árult el Dylan Sprouse-zal való kapcsolatáról.

Fiatalok, vonzóak, és jelenleg ők a bulvár magazinok kedvenc témája. A magyar szupermodellről, Palvin Barbaráról és az ő kedveséről, Dylan Sprouse-ról van szó, akik lassan egy éve vannak együtt. Megismerkedésük rövid történetéről februárban már meséltek a W magazinnak, mint akkor kiderült, egy partin futottak össze először, mely után Barbi bekövette Instagramon a jóképű színészt. Nem sokkal ezután Dylan küldött egy üzenetet Barbarának a telefonszámával, hátha lenne kedve közelebbről is megismerkedni. Barbitól azonban hat hónapig nem érkezett válasz.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse (Fotó: Getty Images/Ben Gabbe)

Palvin Barbara és Dylan Sprouse (Fotó: Getty Images/Ben Gabbe)

Most azonban néhány új részletet is megtudhattunk a kezdetekről:

“Három hónapig csak beszélgettünk, aztán úgy volt, hogy Kínában találkozunk először. Ott lett volna egy munkám (Dyaln pedig épp ott forgatott – a szerk.), amit aztán lemondtak. Én úgy voltam vele, hogy ennek ellenére is menni akarok.”

A találkozás végül összejött, még ha Barbinak a fél világot is át kellett repülnie érte, viszont nem vállalták fel egymást azonnal.

“Rögtön tudtam, hogy vele akarok lenni, de aztán úgy gondoltam, okosabb még várni ezzel. Dylan e-mailekben győzködött, hogy legyünk egy pár, melyre én mindig azt mondtam, hogy még jobban meg kell ismerjem. Aztán beugrott, hogy tulajdonképpen, mire is várok? Nem lesz még egy olyan srác, akit így fogok szeretni, mint őt” – emlékezett vissza a modell a People-nek adott interjújában.

Barbiról egyébként épp most jelentek meg a legfrissebb fürdőruhás fotók a Sports Illustrated magazin különszámában, melyek állítólag az eddigieknél is pulzusemelőbbek. Ezzel pedig nem tudunk vitatkozni.