Tom Cruise exfelesége megzabolázta a nőfaló Jamie Foxxot

 

Hivatalosan egy párként érkeztek a Met-gálára.

Februárban bejárata a világsajtót a hír, miszerint Jamie Foxx és Katie Holmes szakított. A színész az egyik Oscar utáni afterpartin tartott beszédében nevezte magát egyedülálló férfinak, s ebből arra következtetett mindenki, hogy hatéves kapcsolata Tom Cruise exfeleségével zátonyra futott.

Katie Holmes és Jamie Foxx (Fotó: Getty Images/Kevin Tachman/MG19)

Katie Holmes és Jamie Foxx (Fotó: Getty Images/Kevin Tachman/MG19)

Áprilisban aztán kéz a kézben fotózták le őket, tehát Jamie rendesen félrevezette a sajtót, szakításról ugyanis szó sincs. A pár 2013-óta van együtt, korábban állítólag Tom Cruise miatt titkolták a nyilvánosság előtt kapcsolatukat, aztán maradt a megszokás vagy éppen Jamie irányelve, akit az elmúlt években többször is megkérdőjelezhető szituációban kaptak lencsevégre, természetesen csinos hölgyek társaságában.

Mindenesetre most úgy tűnik, hogy Katie és Jamie kapcsolata új fázisba lépett, a Met-gálán ugyanis együtt jelentek meg, korábban hivatalosan egy párként egy eseményen sem tették tiszteletüket – írja a People magazin. Ez egyfelől azt jelentheti, hogy megunták a sajtó elől való rejtőzködést, vagy Katie unta meg a sok pletykát, és megzabolázta Jamie-t, hogy lépjenek ki a világ elé, végre együtt, kéz a kézben.

Katie lélegzetelállítóan mutatott a lila Zac Posen estélyiben, melynek vállrészét 3D pálmalevelek díszítették, csak ezt a kiegészítőt 56 órába telt elkészítenie a tervezőnek. Jamie egyszerű, de elegáns fekete öltönyt választott az alkalomból, de ennek is volt egy apró különlegessége, mégpedig a zakón lévő leopárd kitűző.