Amy Schumer anyuka lett, megmutatta gyönyörű kisfiát

 

A színésznő vasárnap este adott életet első gyermekének.

Amy Schumer megszenvedte az első terhességét, erről kendőzetlen őszinteséggel beszélt közösségi oldalán. A komikánál ugyanazt a betegséget diagnosztizálták, mint Katalin hercegnénél, a hyperemesis gravidarumot. Ez az úgynevezett terhességi vészes hányás a teljes kilenc hónapot elviselhetetlenné teheti a kismama számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amyschumer által megosztott bejegyzés,

Amy néhány napja számolt be róla, hogy úgy érzi, mintha már egy örökkévalóság óta terhes lenne, vasárnap este azonban véget ért a várakozás, megszületett az egészséges kisfia. Az első kép a babáról hétfőn landolt Amy Instagram oldalán, melyen a büszke apuka éppen puszit ad kimerült feleségének.

Ahogy a People magazin is írja, a színésznő egyébként nem hazudtolta meg önmagát, a megkezdődő fájások ellenére még megállt a Met-gála színhelye előtt fotózkodni, mint írta, idén ez az ő szettje, utalva óriási pocakjára, majd hozzátette, hogy de már csak aznap este, ugyanis épp a klinikára tart.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amyschumer által megosztott bejegyzés,

Amy és séf kedvese, Chris Fischer három és fél hónapnyi randevúzás után döntötte el, hogy összekötik életüket, a menyegzőt tavaly februárban tartották.