Robert Downey Jr. úgy gondolta, hogy a Marvel hősnői megérdemelnek egy közös ebédet

 

Korábban így még nem láthattuk őket együtt.

Egy jó ideje rebesgetik, hogy a Marvel a jövőben saját filmet adhat női hőseinek, addig is Robert Downey Jr. úgy gondolta, a kolléganőinek elismerésképpen jár egy közös ebéd, melyet a Végjáték forgatásán meg is szervezett nekik.

Szerdán Robert maga mutatta meg rajongóinak a bizonyítékot, mennyire nagyra becsüli a hölgyeket, Evangeline Lilyt, Danai Gurirát, Elizabeth Olsent, Karen Gillant, Letitia Wrightot, Gwyneth Paltrowt, Pom Klementieffeet, Brie Larsont és Zoe Saldanát. Nagy kár, hogy Scarlett Johansson kimaradt a buliból, így sajnos nem teljes a csapat.

A színésznőket így együtt még nem láthattuk közös fotón, ezért ez egy igazán különleges felvétel, és persze még kivételesebb emlék maguknak a hölgyeknek, akik közül többen karakterüknek maszkírozva vettek részt a közös ebéden.

Az elmúlt napokban az összes Marvel-szereplő kifejezetten aktív volt a közösségi oldalán, a Végjáték premierje után sokan nosztalgiáznak, és osztják meg emlékeiket, és persze ünneplik a film elképesztő, minden korábbi rekordot megdöntő sikerét, hiszen 1,2 milliárd dolláros globális bevételt hozott az első hétvégéjén.