Négyéves a tüneményes Sarolta hercegnő – még soha sem látott képekkel ünnepli a palota

 

Édesanyja, Katalin hercegné ismételten bűbájos fotókat készített csemetéjéről.

A múlt héten a kis Lajos herceg első születésnapját ünnepelte a királyi család, mely alkalomból az első hivatalos portréját is nyilvánosságra hozták, most pedig nővérén, a szülinapos Saroltán a sor, a kis hercegnő ugyanis május 2-án betöltötte a négyet. Ez alkalommal, ahogy az már családi tradíció, Katalin hercegné új fotókat készített kislányáról, melyeket a Kensington-palota hozott nyilvánosságra.

A három fotó közül kettő áprilisban készült a család Anmer-Hall-i birtokán, míg a virágos ruhás felvétel a palota kertjében. Utóbbi ruhácska ismételten nagyon hasonlít Sarolta korábbi képein viselt kreációira, ehhez a koncepcióhoz Katalin ragaszkodik, nem akarja lányát divatdiktátori pozícióba helyezni.

Az idei év különösen izgalmas lesz a kis hercegnő számára, aki szeptembertől elkezdi az iskolai előkészítőt – írja a Hello magazin. Sarolta jelenleg a Kensington-palota közelében található Willcocks Óvodába jár, ahonnan vélhetően bátyja, György herceg iskolájába, a Thomas’s Battersea-be íratják majd a szülők.

Sarolta az óvodai társaival is megünnepli a születésnapját, a kis csoportban régi szokás, hogy minden szülinapos gyerkőcöt tortával köszöntenek.