Daniel Craig dublőre még a színésznél is szívdöglesztőbb

 

Az első forgatási fotóknak köszönhetően, a francia sármőr top téma a Twitteren.

Bemutatjuk Rousseau-t, Jean-Charles Rousseau-t, aki a 25. James Bond-moziban a 007-es dublőrét alakítja. A minap kiszivárgott néhány fotó a 25. Bond-mozi forgatásáról, azóta pedig Craig kaszkadőre komoly sajtót kapott. A sármőr korábban olyan filmekben szerepelt, mint A Fantom visszatér, a Mission Impossible, vagy a Jason Bourne.

Bár Dainel is meglehetősen jól mutatott a felvételeken, Rousseau-t azonnal kiszúrták maguknak a női rajongók, aki vélhetően egy autó üldözős jelenetben helyettesítette a sztárt.

“Nem vagyok nagy Craig rajongó, de a dublőre egyáltalán nem rossz!” – idézi az egyik kommentelő bejegyzését a Dailymail.

A készítők néhány napja ünnepi keretek között jelentették be, hogy az utolsó Daniel Craig-féle produkcióban nem más, mint Rami Malek alakítja a főgonoszt.

Rami Malek (Fotó: Getty Images)

Rami Malek (Fotó: Getty Images)

A további szerepekben Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik és Lashana Lynch lesz látható, ahogy pedig várható volt, Léa Seydoux alakítja ismét Dr. Madeleine Swann karakterét, de Ralph Fiennes is visszatér, mint M, Ben Whishaw, mint Q, és Naomie Harris, mint Eve Moneypenny.

A filmet Norvégiában, Olaszországban, Jamaicában és Londonban forgatják, de a mozi alcímét egyelőre nem jelentették be.