Madonna saját vagyonát költi a nagy visszatérésére

 

A nézők elképesztő látványra számíthatnak a pop királynőjétől.

Madonna április közepén bejelentette, hogy négy év után érkezik az új albuma, mely a Madame X címet viseli majd, és június 14-én debütál. Az énekesnő ezzel együtt a színpadra is visszatér, első nagy fellépése a Billboard Music Awardson lesz, mely olyan fontos számára, hogy a lehető legmodernebb technikákat fogja hozzá felhasználni. A show költsége a Metro cikke szerint eléri az öt millió dollárt, melyet a díva nem fizettet ki az átadó szervezőivel, maga állja a cechet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Madame-ing. In the black box planning something special for the BBMAs!!#medellín #BBMAs.

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

A hologrammal és némi CGI-vel felturbózott fellépés állítólag hét perces lesz, mely a gálák esetében kész örökkévalóságnak tűnik, de hát a pop királynőjéről van szó. Madonna hetek óta naphosszat próbál a táncosaival, s bár egy ilyen koncertet ő a kisujjából is kiráz, nem veszi félválról.

Madonna első dala az új korongról, a Malumával közös “Medellín” pár napja debütált a Youtubon, mely azóta a 13 milliós nézettséget produkált. Az énekesnő egyébként a sztárvendége lesz az idei tel-avivi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének, ahol két dalt fog előadni a fináléhoz kapcsolódó showműsorban május 18-án.