Chris Pratt nagyon büszke a titokban készült Bosszúállók-videójára

 

A színész kapott a vissza nem térő alkalmon, így megszegte a szabályt.

A Végjáték lassan egy hete debütált a mozikban, és közzétett felvétele egyébként sem tartalmaz spoilert, így a Peter Quillt alakító Chris Pratt biztonságosnak találta most megosztani az illegálisan készített videót, melyet világhírű kollégáiról készített a Bosszúállók utolsó részének forgatásán.

Ahogy a videón elhangzik, a színész egyszerűen nem akarta elszalasztani a lehetőséget, hogy filmtörténeti pillanatot örökíthessen meg, hiszen Hollywood leghíresebb színészei ritkán vannak egyszerre egy helyen, még akkor is, ha a Bosszúállókról is van szó.

A kamera körbepásztázza a díszletet, így megpillanthatjuk Dave Bautistát, Chris Evanst, Tom Hollandet, Robert Downey Jr.-t, Mark Ruffalót, Sebastian Stant, Danai Gurirát és Chris Hemswortht is. Míg egyesek már jelmezben, mások utcai ruhában láthatók, vélhetően az éles felvétel előtti utolsó megbeszélés zajlik.

„Szerintem én vagyok itt a leghíresebb személy” – mondja végül viccesen a kamerába Sean Gunn, aki Mordályt alakítja a kasszasikerben.

Pratt posztjával egyébként a Végjáték elképesztő nyitóhétvégéjét is ünnepelte, 1,2 milliárd dolláros globális bevétellel kezdett, és ami így minden korábbi rekordot megdöntött – olvasható az MSN cikkében.