Újabb régi szereplő csatlakozik a Beverly Hills 90210 folytatásához

 

Egyik Walsh testvért sem kell hiányolniuk a nézőknek.

A Beverly Hills 90210 című sorozat visszatér a képernyőkre, mely irányítószámon sok minden változott azóta, hogy a nézők utoljára látták a kedvenc karaktereiket. A Fox csatorna egy különleges évaddal készül a széria rajongóinak, melyet idén nyáron tűznek műsorra. A hat részes folytatásban ráadásul a régi szereplők is benne lesznek, köztük Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és persze Tori Spelling – írja a Just Jared.

A bejelentés azonban elsőre okozott némi csalódást a stáblista miatt, hiszen az egyik főszereplő, Shannen Doherty hiányzott a felsorolásból. Egy másik szereplő, Tori Spelling azonban most megerősítette, hogy ő is igent mondott a felkérésre.

“Hivatalos, az összes 90210-es csajszi ismét együtt! Annyira hálás vagyok, hogy ezen az utazáson veletek vehetek részt, Jennie Garth, Shannen Doherty és Gabrielle Carteris.”

Shannen Doherty (Fotó: Getty Images/Earl Gibson III)

Shannen Doherty (Fotó: Getty Images/Earl Gibson III)

A széria forgatásai hamarosan elkezdődnek, melyet beárnyékol egykori kollégájuk és egyben barátjuk halála. A Dylan McKay-t alakító Luke Perry március elején hunyt el súlyos agyvérzés következtében, aki egyébként szintén szerepelt volna a folytatásban.