Hivatalos: az Oscar-díjas színész lesz a 25. Bond-mozi gonosza

 

Bár már pletykák keringtek a személyéről, most a stúdió is bejelentette.

A új James Bond-filmben ezúttal is sztárparádé várható – derült ki a stúdió csütörtöki nagy bejelentéséből, melyre Ian Fleming jamaicai villájában került sor, aki ugyebár Bond-karakterének megteremtője volt. Végre nyilvánosságra hozták a 25. mozi főszereplőinek névsorát, melyből megtudhattuk, hogy az utolsó Daniel Craig-féle produkcióban nem más, mint Rami Malek alakítja a főgonoszt, aki idén elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart a Bohém rapszódiáért.

A sajtótájékoztatón elhangzott videoüzenetében Malek hangoztatta, biztosítani fogja, hogy Bondnak ne legyen könnyű dolga- írja az MTI. Fukunaga tavaly vette át a film rendezését Danny Boyle-tól, aki kreatív különbségekre hivatkozva távozott a stábból. A film forgatókönyvírói között üdvözölték csütörtök Phoebe Waller-Bridge angol színésznőt, forgatókönyvírót a tavaly bemutatott Megszállottak viadala című thrillersorozat első évadának forgatókönyvíróját.

A további szerepekben Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik és Lashana Lynch lesz látható, ahogy pedig várható volt, Léa Seydoux alakítja ismét Dr. Madeleine Swann szerepét, de Ralph Fiennes is visszatér, mint M, Ben Whishaw, mint Q, és Naomie Harris, mint Eve Moneypenny – írja az ETonline.

A filmet Norvégiában, Olaszországban, Jamaicában és Londonban forgatják, de a mozi alcímét egyelőre nem jelentették be.