Egy fiatal orosz táncosnőt venne feleségül Johnny Depp

 

Titokban már egy éve egy párt alkotnak.

Johnny Depp a Metronak nyilatkozó bennfentesek szerint szerelmes, sőt, húszas éveiben járó táncosnő kedvesét szívesen oltár elé is vezetné. Az orosz Polina Glen és Johnny egy 2018-as Los Angeles-i partin ismerkedett meg, egy éve alkotnak egy párt, és ha lehet hinni a pletykáknak, már össze is bútoroztak.

Johnny Depp (Fotó: Getty Images/Karwai Tang)

Johnny Depp (Fotó: Getty Images/Karwai Tang)

Kapcsolatuk év elején kapott komolyabb sajtót, amikor Belgrádban csókolózás közben lencsevégre kapták őket, bár egy tavaly májusi fotó is előkerült Deppről, melyen a feltételezések szerint már az új kedvessel látható.

Polina állítólag nagyon kedves, és törődő típus, ráadásul nem kedveli a feltűnést sem. A nyilatkozó bennfentes szerint a lány nem tudta, hogy Johnny Deppnek mutatkozik be azon a bizonyos összejövetelen, de a szikra azonnal megvolt közte és a filmsztár között.

Depp egyébként márciusban 50 millió dolláros kártérítési pert akasztott exfelesége, Amber Heard nyakába, amiért párkapcsolati erőszakkal vádolta meg válásuk idején. A színésznek azonban nehéz dolga lesz, ugyanis Heard kérelmezte a követelés figyelmen kívül hagyását, mellyel egy időben terhelő bizonyítékok szivárogtak ki a sajtóba Depp ellen.