Demi Moore új könyvében kiteregeti a szennyest

 

A színésznő az idén megjelenő kötetben kendőzetlenül mesél az életéről.

Ősszel jelenik meg Demi Moore memoárja: az Inside Out című kötet a Harper Collins kiadó közlése szerint szeptembertől lesz kapható.

Demi Moore (Fotó: getty Images)

Demi Moore (Fotó: getty Images)

“Mélyen őszinte és nagyon informatív” önéletrajzról van szó, melyben a hollywoodi színésznő beszámol anyjához kötődő viharos kapcsolatáról, házasságairól, családjáról és karrierjéről – olvasható a közleményben.

A kiadó már 2010-ben beszámolt a könyv tervéről. Ekkor a színésznő még Ashton Kutcher színész felesége volt, házasságukat 2011-ben bontották fel. Demi Moore-nak ez volt a harmadik válása. A 80-as években Freddie Moore zenésszel kötött házasságot, majd Bruce Willis filmszínésszel kelt egybe, három közös gyerekük született.

A Demetria Guynes néven az új-mexikói Roswellben született színésznő 16 évesen hagyta ott a szülői házat. Kisebb modellmunkák és televíziós szerepek után 1985-ben a Szent Elmo tüze című tinifilmben vált ismertté. A sikert olyan filmek hozták meg számára, mint a Ghost, az Egy becsületbeli ügy, vagy a Tisztességtelen ajánlat. A Sztriptíz című film főszerepéért 1996-ban 12 millió dollárt kapott, amely akkor a legmagasabb gázsi volt a hollywoodi színésznők körében.