Kiszivárgott a Bosszúállók: Végjáték vége - a rendezők ezt kérik a rajongóktól

 

Senki sem szeretné, ha elrontanák számára a katarzist, így most a diszkréció a legfontosabb.

A Bosszúállók: Végjáték című film rendezői arra kérik a filmrajongókat, hogy ne rontsák el mások mozis élményét azzal, hogy a film megtekintése után lelövik a poénokat. A nagyobb baj azonban az, hogy állítólag kiszivárgott néhány jelenet, amelyet bár azóta letöröltek, bizonyára jó néhányan láttak.

A Twitteren posztolt nyílt levélben Joe és Anthony Russo hangsúlyozta, hogy a szereplők és a stáb is fáradhatatlanul dolgozott az utóbbi három évben azért, hogy meglepő és erős érzelmi töltetű befejezése legyen a történetnek.

“Ha a következő hetekben megnézitek a Végjátékot, kérlek ne rontsátok el mások számára, hiszen magatok sem akarnátok, hogy a ti élményeteket elrontsa valaki” – írták. A Walt Disney Bosszúállók: Végjáték című filmje 22 Marvel-filmen át húzódó történet végére tesz pontot. A film forgatását szigorú titoktartás övezte, és előzetesen a sajtó sem láthatta. A közönség érdeklődése olyan magasra hágott, hogy még a 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő előtti jegyelővételeket is felülmúlta.

A Marvel-univerzum karaktereit felvonultató filmet Ausztráliában és Kínában április 24-én, az Egyesült Államokban egy nappal később kezdik forgalmazni. A magyar mozik is április 24-től játsszák a produkciót. Néhány rajongó arról számolt be kedden, hogy a Redditen és a YouTube-on láttak a filmből néhány nagyon rossz minőségű jelenetet, ezek azonban gyorsan eltűntek a netről. A Disney nem kommentálta a bejelentést.

A rendezők #DontSpoilTheEndgame hashtaggel közzétett felhívása kedden a Twitter csúcstémája volt. Néhány rajongó azt írta, bár látták a kiszivárgott képsorokat, ez csak még jobban fokozta várakozásukat.