A Trónok harca Sansája ezzel a bejelentéssel mindenkit meglepett

 

Sophie Turner szakmát váltana, de erre a hivatásra sosem tippeltünk volna.

Sophie Turnernek, a Trónok harca Sansájának a naptára nincs betárazva új produkciókkal, a 23 éves színésznő ugyanis úgy döntött, hogy egy ideig szünetelteti színészi karrierjét. Mióta befejezte a forgatást a HBO sikersorozatánál mentális egészségére koncentrál.

“Még mindig a szünetemet töltöm, a munkáról való fókuszt áthelyeztem a mentális egészségemre, úgy éreztem, hogy most ez a fontos.” – nyilatkozta a fiatal tehetség Dr Phil műsorában, ahol azt is elárulta, hogy egy új szakmát is szívesen kitanulna.

“Annyi minden van, amit szívesen csinálnék, és nem csak a filmes világban. Jelenleg szívesen mennék a rendőr akadémiára, hogy zsaru legyek. Lebilincsel a bűnözés, az, hogy emberek miért követnek el bizonyos dolgokat. A kihallgatási procedúra is érdekel, hogy miként manipulálhatok a szavakkal úgy, hogy bevalljanak nekem engem érdeklő dolgokat” – idézi a színésznőt a Dailymail cikke.

Sophie Turner és Joe Jonas (Fotó: Getty Images/Pascal Le Segretain)

Sophie Turner és Joe Jonas (Fotó: Getty Images/Pascal Le Segretain)

Az biztos, hogy éles váltásra készül a színésznő, akinek az magánéletében is komoly változás következik be idén nyáron. Sophie és vőlegénye, Joe Jonas hónapokon belül örök hűséget fogad egymásnak. Az esküvő részleteiről egyelőre csak azt lehet tudni, hogy sokkal privátabb és visszafogottabb lesz, mint Joe öccsének, Nicknek az esküvője, aki tavaly vette el Priyanka Chopra színésznőt.