Angelina Jolie és Brad Pitt hivatalosan is szingli

 

Az egykori pár válása 2016 szeptembere óta húzódik, de a friss hírek szerint hamarosan pont kerülhet az ügy végére.

Angelina Jolie és Brad Pitt válópere a végéhez közeledik, ezt bizonyítja, hogy a bíró hivatalosan is egyedülállónak nyilvánította őket – írja a People magazin. A lap informátora szerint az egykori pár külön kérvényezte, hogy ezt hivatalosan is kimondja a bíróság.

Brad Pitt amerikai színész és élettársa, Angelina Jolie a Demóna (Maleficent) című film jelmezeiből és kellékeiből rendezett kiállítás megnyitóján Londonban 2014. május 8-án. Az Angelina Jolie főszereplésével készített filmet május 28-án mutatják be az Egyesült Királyságban. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Brad Pitt és Angelina Jolie válása két és fél éve húzódik (Fotó:MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

“Mindkét szülő arra fókuszál, ami a legjobb a gyerekeknek” – szól a beszámoló, mely arról nem árul el részleteket, mikor zárul le véglegesen a válóper. Jolie és Pitt házassága 2016-ban futott zátonyra, a válási papírokat Angelina adta be az év szeptemberében, és hat gyermekükkel együtt elköltözött a színésztől.

A 17 éves Maddox, a 15 éves Pax, a 14 éves Zahara, a 12 éves Shiloh, és a 10 éves ikrek, Vivienne és Knox sokáig csak felügyelet mellett találkozhatott Braddel, tavaly decemberben azonban a láthatás ügyében döntés született, melynek értelmében, ha a lurkók azt szeretnék, ott is alhatnak apjuknál, amire évekig nem volt lehetőségük.

Angelina Jolie gyermekeivel (Fotó: MTI/EPA)

Angelina Jolie gyermekeivel (Fotó: MTI/EPA)