Kate Upton átalakíttatta nővére otthonát, a végeredmény pedig páratlan

 

Mintha egy lakberendezési magazin fotói keltek volna életre.

A My Houzz egy olyan házátalakítós műsor, melyben hírességek lepik meg barátaikat vagy éppen szeretteiket otthonuk renoválásával. A sorozat legújabb részében Kate Upton nővére házában végzett változtatásokat, ezzel is megköszönve neki az elmúlt évekbeli támogatás és szeretetet – írja a Dailymail.

“A nővérem, Christie a legidősebb közülünk, aki mindannyiunkat fegyelmez, és aki mindannyiunkkal törődik. Nagyon szoros a kapcsolatunk, mindig is felnéztem rá!” – meséli a műsorban a modellből színésznővé avanzsált Kate.

Christie és férje, Adam nemrégiben megvásárolta első saját házát a floridai Melbourne-ben, melynek átalakítási munkái már régóta húzódtak, így Kate úgy döntött, a saját kezébe veszi az irányítást, és teljesen újjá varázsolja testvére hálószobáját, irodáját, valamint a fő és a vendég fürdőszobát.

A dizájban a kék, Christie kedve színe kapta a legfőbb hangsúlyt, de összességében mégsem lett túl nőies az összhatás, aminek férje kifejezetten örült. A végeredmény egyébként bámulatos lett, mintha csak egy lakberendezési magazin címlapfotóit nézegetnénk.