A pop királynője is fellép az idei Eurovíziós Dalfesztiválon

 

Madonna készülő albumáról is elénekel egy dalt.

Madonna lesz a sztárvendége az idei tel-avivi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjének. Az amerikai sztár két dalt fog előadni a fináléhoz kapcsolódó showműsorban május 18-án.

Madonna amerikai énekesnő a Rebel Heart című turnéjának első, montreali koncertjén 2015. szeptember 9-én. (MTI/AP/Invision/Rich Fury)

Madonna amerikai énekesnő (MTI/AP/Invision/Rich Fury)

A világhírű előadó egy slágerét, valamint készülő lemezéről egy új dalt fog elénekelni – írta kedden a variety.com. Sajtóértesülések szerint Madonna 1,5 millió dollárt kap a fellépésért. A 60 éves sztár számos táncossal együtt adja elő produkcióját a döntő helyszínén, az Expo Tel Avivban, az izraeli város konferencia-központjában.

Madonna 2009-ben és 2012-ben is fellépett Izraelben világ körüli turnéja keretében. A 64. Eurovíziós Dalfesztivált május 14. és 18. között rendezik Tel-Avivban, a versenyben 41 ország képviselője lép színpadra, miután Ukrajna februárban visszalépett. A Magyarország színeiben induló Pápai Jocit az első elődöntőben, május 14-én láthatja a közönség. A versenyt évről évre mintegy 200 millió néző követi világszerte.

Pápai Joci énekli a győztes Az én apám című dalt A Dal 2019 televíziós versenyen (Fotó:MTI/Mohai Balázs)

Pápai Joci énekli a győztes Az én apám című dalt A Dal 2019 televíziós versenyen (Fotó:MTI/Mohai Balázs)